Luchtbehandeling-systemen hebben onderhoud nodig, mechanisch, maar ook schoonmaak. Het schoonmaken van luchtbehandeling-systemen is vaak een ondergeschoven kindje, simpelweg omdat het geen zichtbare vervuiling is. Toch is dit een belangrijk aandachtspunt, het luchtbehandeling-systeem kan namelijk een van de belangrijkste bron van ziekteveroorzaak zijn. Denk aan het Sick Building Syndroom.

Om een optimaal binnenklimaat te creëren in uw woning dient de mechanische ventilatie 1 maal per 3 tot 5 jaar gereinigd te worden. Door dit te doen zorgt u voor meer rendement uit uw unit en bespaart u op energiekosten omdat uw unit niet zo hard hoeft te werken. De unit zal ook een langere levensduur hebben door regelmatig onderhoud. Bovendien zorgt de reiniging voor een gezondere binnen lucht doordat er meer vuile lucht uit de woning wordt geventileerd.

Binnen de horeca is de keukenafzuiging extreem belangrijk om schoon te houden, dit kan namelijk een risicopunt van brand zijn, verzekeraars eisen ook steeds vaker dat deze minimaal 1 keer per jaar schoongemaakt wordt. U ontvangt na werkzaamheden van ons dan ook een certificaat van reiniging zodat u deze kan overleggen aan uw verzekeringsmaatschappij. Ons werk specialiseert zich in:

  • Brand en roetschade reiniging en reconditionering
  • Horeca en grootkeukens
  • Utiliteitsbouw
  • Zorginstellingen
  • Woningbouw

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor reiniging of voor de mogelijkheden om een onderhoudscontract af te sluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *